Nytt år, blanke ark?

Velkommen til Østbø anno 2023! Det er ikke akkurat en godt bevart hemmelighet at den gamle nettsiden vår var noe utdatert, så hva er vel bedre enn å starte 2023 med en liten oppdatering?

Ny nettside

Ikke bare design

Nettsiden vår har ikke bare fått seg en kraftig design-oppdatering, men vi har prøvd å tenke helt nytt og hva som er aktuelt for 2023. Du vil i tillegg til flott design se at vi har lagt fokus på hva Østbø gjør for samfunnet, hva bærekraft betyr for oss, finne artikler om våre ansatte, informasjon om hvordan du kan bli lærling hos oss, ulike tjenester vi tilbyr, ledige stillinger for de som er ute etter ny jobb og mye mer.

Ny kundeweb

Ny nettside betyr også en total relansering av kundeportal. Når du er bedriftskunde hos oss vil du få en egen profilside med informasjon som er viktig for bedriftskunder og lokasjonen du tilhører, du vil kunne gå inn å legge inn bestilling av avfall eller nytt utstyr og finne dokumenter som vil være viktig for deg og ditt kundeforhold.

I tillegg til dette har vi også gleden av å lansere en helt ny avfallsstatistikk! Dette betyr at du nå vil ha tilgang på en sanntidsrapport hvor du kan følge mengde avfall, miljøregnskap, disponering av gjenvunnet materiale med mer.

Vi er stadig i utvikling

Savner du noe på siden eller noe annet på hjertet er du hjertelig velkommen til å sende oss en tilbakemelding via vårt kontaktskjema. Vi ser fram til å høre fra deg!