Velkommen til en ny kundeopplevelse!

Bedriftskunder i Østbø AS

Hva er bedre enn å starte 2023 med en helt ny nettside?

Det siste året har Østbø jobbet intenst med noe stort, nemlig en helt ombygget nettside. Det er ikke til å stikke under en stol at den gamle var noe utdatert, men heldigvis var dette noe vi kunne fikse. Vi har tenkt helt nytt og tilpasset oss for hva som er aktuelt for markedet og våre kunder i 2023.

Ny kundeportal kommer slutten av februar 2023

For alle våre bedriftskunder vil dere se at vi har lansert en helt ny kundeportal. Den største nyheten vi kan lansere her er online avfallsstatistikk. Avfallsstatistikken er styrt av verktøyet PowerBI som vil bistå deg til å ha fullstendig oversikt over mengden avfall, miljørapportering med mer. I tillegg til avfallsstatistikken vil du også kunne gjøre online bestilling på nytt utstyr til anlegget, tømming av avfall eller innhenting av utstyr. For at opplevelsen skal gå sømløst har vi valgt å starte med blanke ark. Dette betyr at vi har lagt til alle brukerne på nytt og derfor kan det være at noen av dere som har hatt tilgang før ikke har dette nå. Er du bedriftskunde hos Østbø men mangler tilgang ber vi deg derfor å ta kontakt via vårt kontaktskjema som du finner her

Ikke bedriftskunde hos Østbø? 

Om du ikke er bedriftskunde hos Østbø, men ønsker å vite litt om hvilke muligheter og fordeler dette kan ha for deg og din bedrift? Da ønsker vi gjerne å høre fra deg. Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema som du finner her, så hører du fra oss.

Har du en tilbakemelding?

Ser du noe som mangler eller har en tilbakemelding når det gjelder nettsiden / ny kundeportal er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi er stadig i utvikling og ønsker å ha deg som kunde i fokus. Send oss en tilbakemelding via kontaktskjemaet, så kan det være at akkurat dine ønsker blir hørt.