Østbø hiver seg på sykkelen for en god sak!

17. juni 2023 skal Østbø delta på verdens største sykkelritt hvor vi sykler til inntekt for mental helse ungdom!

Hva gjør vi?

Fremtidens generasjon

Østbø har flere ganger deltatt på Vettern rundt, som er regnes som ett av verdens største sykkelritt på 315 km. Vårt lag skal etter planen bestå av opp til 15 ryttere fra Østbø og våre samarbeidspartnere. I den forbindelse har vi valgt å legge en ekstra innsats for å samle inn penger til Metal helse ungdom. Dette er et nytt for oss og vi er veldig spent på responsen.

Etter flere år med nedstengning som følge av pandemi ønsker vi å rette fokuset mot barn og unges mentale helse – fremtidens generasjon. Ved å samle inn penger kan vi bistå med å etablere plattformer for samling, et godt hjelpeapparat og ikke minst sikre at rettigheter og muligheter blir ivaretatt.

Vi gir unge en grunn til å velge livet!

Først og fremst er vi i Mental Helse Ungdom meget takknemlig for all donasjon og gaver vi får inn. Alt vil hjelpe oss med å jobbe for at alle barn og unge skal ha en best mulig psykisk helse, sier Thomas Kallerud, Fundraiser for Mental Helse Ungdom.

Om midlene vi får inn ikke er spesifikt øremerket, vil det alltid brukes der det brenner mest. Dette kan være markedsføring, der vi sprer våre budskap og informasjon om psykisk helse. Vi ser at mangel på kunnskap er et stort problem, og vi gjør det vi kan for at flest mulig har tilgang til informasjon som kan forebygge og gi den hjelpen man trenger og har rett på. 

Vi kan markedsføre våre lavterskler tilbud for at flest mulig skal få den hjelpen de trenger. Dette er gratistilbud som ernæringsveiledning og chat, samtaleveiledning, jusschat, og vår chat, der man kan spørre om alt som er stort og smått i livet. Midlene vi får inn kan da være med på å styrke disse tilbudene, til å gjøre dem enda bedre, så flere får benytte seg av dem.  

Budsjettene våre brukes også til å gi unge en møteplass igjennom sommerleir og lokale treffsted, hvor du kan være deg selv. 

– Mental Helse Ungdom

Lyst å bidra sammen med Østbø?

Fram til nå (1. april) har vi i Østbø fått med oss 17 sponsorer, men det er fortsatt mulig for interesserte å melde seg en stund til. Ta kontakt på epost, postmottak@ostbo.no. Ønsker du å lese mer om Vätternrunden, se siden https://vatternrundan.se/

 

Våre sponsorer