Tilkallingssjåfør

Vi søker tilkallingssjåfør til vår liftbil på Fauske

02.12.202108:29 Michelle Brenden

Østbø AS er i dag Nord-Norges største leverandør av miljø- og gjenvinningstjenester. Vi tilbyr tjenester innen transport, mottak og gjenvinning av alle typer avfall, samt rådgiving innen miljø og avfallshåndtering. Vårt mål er å være fremst når det gjelder sirkulærøkonomiske og bærekraftige avfallsløsninger, og vi satser på et innovativt arbeidsmiljø. Vårt primærmarked er Nord Norge, og vi omsetter for MNOK 340 og har rundt 170 ansatte. Vi har hovedkontor i Bodø, og operative avdelinger i Bodø, Mosjøen, Mo i Rana, Fauske, Lofoten og Harstad.

Østbø AS er en del av Saltens konsernet, som er en stor leverandør innen mobilitet, logistikk og miljøtjenester i Nord-Norge. Samlet har konsernet en omsetning på ca. MNOK 950 og 700 medarbeidere.

Vi søker etter tilkallingssjåfør til vår liftbil på Fauske.

Tilkallingssjåfør, liftbil Fauske

Kjøring Indre Salten og Bodø-området

Avdelingen på Fauske er Nord-Norges største anlegg for jern,- og returmetaller. På anlegget på Fauske er vi nesten 20 personer i sving, så hvis du ønsker å bli en av oss kan dette være inngangsbilletten.

Vi ønsker en positiv tilkallingssjåfør med

  • Førerkort kl. C og YSK-kurs.
  • Kjennskap til digitale hjelpemidler er viktig, ettersom vårt kjøreordesystem er elektronisk.
  • Gode sosiale egenskaper, og dertil godt humør er aldri feil.
  • Da du treffer en del mennesker i jobben, bør du også like kontakt med folk.

Oppdrag etter behov med utsetting, tømming og innhenting av liftcontainere, hovedsakelig i størrelser 8 – 10 m3, ute hos kunder. Kjøringen er basert på ordinær dagtid, men enkelte dager kan det være behov for noe strekk i arbeidstiden. Området som dekkes er fra Hamarøy i nord, til Saltfjellet i sør.

Nytt utstyr og ordnede forhold.

For spørsmål og innsending av søknad, ta kontakt med:
Per-Øyvind Kristiansen, plassjef Fauske
948 20 178
per-oyvind.kristiansen@ostbo.no

, click to open in lightbox